Dasar Perundangan

Polisi Laman Web

Polisi Laman Web

Privasi anda adalah penting kepada kami. Kami hanya menggunakan data peribadi keahlian untuk memberi ahli maklumat tentang produk dan jenama kami, untuk berkongsi dengan mereka resipi dan maklumat pemakanan, untuk meminta pendapat mereka mengenai projek kami, produk kami dan perkhidmatan kami untuk meningkatkan produk kami dan untuk melayani kami pengguna lebih baik. Sila baca di bawah ringkasan amalan privasi kami dan beritahu kami jika anda mempunyai sebarang pertanyaan.

Pengumpulan dan Penggunaan Data Peribadi

Maklumat peribadi ialah data yang boleh digunakan untuk mengenal pasti atau menghubungi individu secara unik.

Kami tidak menggunakan Data Peribadi untuk transaksi komersial.

Maklumat peribadi apa yang kami kumpulkan?

Data peribadi yang mungkin kita minta untuk mendaftarkan ahli adalah terhad, asas dan dengan implikasi yang terhad.

 • Data wajib untuk ahli baru mendaftar
  • Nama depan dan nama (anda boleh menggunakan nama samaran jika anda tidak bersedia untuk mendedahkan nama anda).
  • Alamat e-mel yang sah (kami mengesyorkan agar anda mempunyai alamat e-mel khusus untuk buletin dan maklumat komersial, dipisahkan dari e-mel profesional dan peribadi anda).
 • Data tidak wajib untuk mendaftar
  • Alamat penuh.
  • Jantina.
  • Kumpulan umur.
  • Bahasa.
  • Telefon atau mudah alih.
  • Kumpulan etnik.

Kami boleh meminta nombor ID untuk pertandingan, tetapi kami tidak mendaftarkannya dalam pangkalan data kami. Kami menyimpannya dalam rekod berasingan selagi diminta oleh undang-undang dan peraturan dan kami memadamkan data apabila mereka tidak diperlukan lagi.

Kami tidak bersedia untuk meminta lebih banyak data peribadi anda. Jika anda percaya bahawa seseorang dari syarikat kami sedang cuba untuk meminta anda untuk data peribadi yang tidak disenaraikan di atas, sila LAPORAN KEPADA KAMI.

Semua data peribadi anda dikumpulkan dengan persetujuan anda. Jika anda percaya bahawa data peribadi anda telah didaftarkan tanpa persetujuan anda, sila LAPORAN KEPADA KAMI, dan kami akan menghapus data peribadi anda dari pangkalan data kami.

Pada bila-bila masa, anda boleh berhenti berlangganan MAKLUMAN KAMI dan kami akan memadamkan data peribadi anda dari pangkalan data kami.

Bagaimana kami melindungi maklumat peribadi anda.

Keahlian data peribadi disimpan dalam pelayan maya yang berdedikasi "CLOUDACCESS.NET"terletak di Detroit, Michigan; Pheonix, Arizona; dan Bissen, Luxembourg.

Data peribadi boleh diakses oleh kakitangan yang terhad dan ditunjuk daripada syarikat-syarikat Denis Group atau subkontraktor kami, di bawah prosedur bertulis yang sepatutnya untuk memastikan kerahsiaan, integriti data dan untuk mengelakkan salah guna.

Kami tidak menjual atau berkongsi data peribadi dengan pihak ketiga. Kami tidak menyampaikan data peribadi, kecuali jika diminta oleh polis atau pihak berwenang yang sepenuhnya sesuai dengan undang-undang dan peraturan. Syarikat kami akan menghapus data peribadi apabila tidak diperlukan lagi.

Bagaimana kami menggunakan maklumat peribadi anda.

Data peribadi anda hanya dapat digunakan oleh anggota syarikat Denis Group, seperti yang diizinkan oleh undang-undang dan untuk 3 tujuan:

 • Untuk menghantar e-mel dan maklumat jenama kepada anda.
 • Untuk menghantar barang, seperti buku resipi atau harga pertandingan misalnya.
 • Untuk meminta pendapat anda mengenai produk, jenama atau perkhidmatan kami.

Komitmen Seluruh Syarikat kami terhadap Privasi Anda.

Untuk memastikan maklumat peribadi anda selamat, kami menyampaikan garis panduan privasi dan keselamatan kami kepada semua kakitangan yang boleh mengakses data peribadi anda.

Soalan Privasi.

Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau kebimbangan mengenai Dasar Privasi kami, SILA HUBUNGI KAMI.

Kemas kini terakhir: 18 Mac 2013.

Ayam Brand ™ Malaysia Facebook Instagram Youtube enzh-CNms