Ayam Brand™ Sardines and Mackerel are made in Taiping, Perak, Malaysia with over +1000 Malaysian workers to clean and prepare the raw fish professionally. Each can of Ayam Brand™ Sardines and Mackerel contains your Omega-3 needs for a full week.

    • Kepingan besar ikan mackerel* terpilih
    • Sos tomato** yang ditambah cili* merah dan hijau *** untuk citarasa tambahanchillichillichilli
    • 425g

 

* Ayam Brand ™ memilih hanya mackerels dari lautan sejuk. Ikan-ikan yang lazat, berlemak, lembut dan penuh dengan Omega 3 semulajadi. Mackerel amat kaya dengan Vitamin B12 yang ideal untuk sistem saraf dan ianya tidak boleh didapati di dalam buah-buahan dan sayur-sayuran. Tidak mengandungi pengawet dan tiada tambahan MSG.

** Sos tomato kaya dengan khasiat lycopene, antioksidan yang kuat yang mampu membantu melawan proses penuaan sel dan juga mampu mengawal tekanan darah.

*** Cili bukan sahaja dikenali dengan rasa pedas, ia juga mengandungi sehingga tujuh kali tahap vitamin C yang lebih tinggi daripada oren. Ia juga merupakan sumber beta-karotena, vitamin A dan vitamin E.

 


 

BAHAN-BAHAN: Ikan Jack Mackerel Liar, Bawang, Pes Tomato, Cili, Minyak Kelapa Sawit Lestari (diiktiraf oleh RSPO), Asam Jawa, Garam, Serbuk Cili, Bawang Putih, Mengandungi Bahan Pemekat (Gam Xanthan) sebagai Kondisioner Makanan Yang Dibenarkan

 

Hidangan setiap pek/Servings per package: 4     

Saiz hidangan/Serving Size:106g (1/4 can)  

Setiap hidangan/Per Serving(106g)

Per 100g

Tenaga/Energy (1kcal=4.2kJ)

130kcal

123kcal

Protein/Protein

11.2g

10.6g

Lemak/Fat

7.4g

7g

Karbohidrat/Carbohydrate

4.1g

3.9g

NATRIUM / SODIUM

317MG

299mg

 

RESIPI KESUKAAN: 

Resipi Mackerel

Resipi Sardines 

 

 

Share This

 

Go To Top