Ayam Brand™ Sardines and Mackerel are made in Taiping, Perak, Malaysia with over +1000 Malaysian workers to clean and prepare the raw fish professionally. Each can of Ayam Brand™ Sardines and Mackerel contains your Omega-3 needs for a full week.

    • Mackerel* goreng dalam sos cili yang enak 
    • Resipi sos cili** manis dan pedas chillichillichilli
    • Sesuai dengan nasi
    • 155g

 

* Ayam Brand ™ memilih hanya mackerels dari lautan sejuk. Ikan-ikan yang lazat, berlemak, lembut dan penuh dengan Omega 3 semulajadi. Mackerel amat kaya dengan Vitamin B12 yang ideal untuk sistem saraf dan ianya tidak boleh didapati di dalam buah-buahan dan sayur-sayuran. Tidak mengandungi pengawet dan tiada tambahan MSG.

** Cili bukan sahaja dikenali dengan rasa pedas, ia juga mengandungi sehingga tujuh kali tahap vitamin C yang lebih tinggi daripada oren. Ia juga merupakan sumber beta-karotena, vitamin A dan vitamin E.

 


 

Bahan-Bahan: Ikan Mackerel Liar Goreng (Ikan Mackerel Liar, Minyak Kelapa Sawit Lestari (diiktiraf oleh RSPO)), Cili Merah, Gula, Minyak Kelapa Sawit Lestari (diiktiraf oleh RSPO), Garam, Mengandungi Bahan Pemekat (Tepung Kanji Diubahsuai) sebagai Kondisioner yang Dibenarkan. 

 

KETERANGAN PEMAKANAN / NUTRITION INFORMATION  

Hidangan setiap pek / Servings per package: 3  

Saiz hidangan / Serving size: 51g (1/3 tin)  

Setiap hidangan

/ Per serving (51g)

Per 100g

Tenaga / Energy(1kcal=4.2kJ)

91kcal

178kcal

Protein / Protein

7.6g

14.9g

Lemak / Fat

4g

7.9g

Karbohidrat / Carbohydrate

6g

11.7g

NATRIUM / SODIUM

311MG

610MG

 

resipi kesukaan:

Resipi Mackerel

Resipi Sardin

 

 

Share This

 

Go To Top