malaysiaMALAYSIA

PREV
NEXT
  • TAP TAP TUNA AYAM BRAND

Main & Menang


abouttaptaptunaTap tap tuna 

Permainan memancing yang terbaik dari Google Playstore dan Apple App Store. Permainan ini memberi anda keseronokan yang tidak terhingga apabila anda berjaya mencapai skor yang paling tinggi dengan menyentuh ikan tuna dalam masa 60 saat. Apabila satu cabaran telah selesai,  anda akan diberikan satu lencana.Terdapat 5 lencana untuk dikumpulkan bagi semua 5 cabaran. 10 pemenang akan memenangi hadiah peribadi Tuna pada setiap minggu.

 

 

 

Muat turun percuma disini:


*Didapati pada telefon pintar dan tablet.

appstore  google-play


Terma & Syarat:

1. Setiap peserta hendaklah mempunyai e-mel atau akaun facebook yang sah.
2. Dengan menyertai permainan ini akan memberikan hak kepada Ayam Brand untuk menggunakan maklumat anda bagi tujuan pemasaran disamping menjaga privasi anda pada setiap masa.
3. Pertandingan/Permainan ini hanya sah dari 01 November 2015 sehingga 30 May 2016. Penyerahan skor yang telah dimenangi hendaklah dibuat pada hari Ahad jam 2359. Penyerahan terakhir adalah pada 29 May 2016 jam 2359.
4. Semua pemenang akan dimaklumkan melalui e-mel pada setiap hari Isnin jam 1700. Pemenang yang telah menggunakan profil facebook sendiri akan dihubungi melalui e-mel yang telah didaftarkan.
5. Setiap alamat kediaman hanya layak untuk memenangi hadiah peribadi Tuna Ayam Brand™ sekali sahaja apabila tergolong dalam Top 10 pemenang mingguan. Penyertaan yang berulang melalui akaun yang sama  adalah tidak sah.
6. Hadiah yang tidak dituntut pada 30 Jun 2016 akan dibatalkan. Hadiah tersebut tidak boleh ditukar dengan wang ringgit atau perkhidmatan lain.
7. Keputusan pengadil adalah muktamad dan Ayam Brand™ berhak umtuk mengubah procedur pertandingan/permainan ini tanpa sebarang notis.

 


Share This

Go To Top